Over mij

 

Chantal Blommers

 

Mijn doel is om mooie verhalen te maken voor een zo groot mogelijk publiek. Afgelopen 12,5 jaar deed ik dat in dienst bij het Algemeen Dagblad, maar in 2022 gooide ik het roer om en begon ik voor mezelf als journalist, tekstschrijver en content creator. Een mooi (nieuws)verhaal, pakkende blogtekst of inspirerende post op social media nodig? Of ben je op zoek naar iemand die precies weet hoe jouw persbericht wél wordt opgemerkt door de media? Neem dan contact met mij op!

Wil je meer weten over hoe ik mijn bedrijf ben gestart en de transitie maakte van werknemer naar zelfstandig ondernemer? Op mijn Instagram-pagina vertel ik meer over waarom ik deze keuze heb gemaakt en hoe ik het heb aangepakt. 

 

 

Over mij persoonlijk: ik woon samen met mijn vriend Stefan en onze knappe katten Lizzy en Nyla in Gorinchem. De katten hebben een eigen instagram-account. Ik ben gek op reizen en alles wat bij het goede leven hoort (lekker eten, wijntjes, etc.). Om te ontspannen, bak en decoreer ik taarten. Of ga ik naar een concert of festival. Ik kan niet slapen voor ik iets heb gelezen en je kunt me midden in de nacht wakker maken voor risotto.